Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

понеделник, 23 юли 2012 г.

Играта “НОЩЕН ПАТРУЛ” на CINEBUM и ИК ИНФОДАР ПРИКЛЮЧИ! Победителите…

Не отдавна излезе дългоочакваната допечатка на първата книга от поредицата за патрулите „Нощен патрул” / Сергей Лукяненко. Изключителна книга. Невероятна поредица! По книгата е заснет един от най-касовите руски блокбастъри за всички времена “НОЩНА СТРАЖА” на режисьора Тимур Бекмамбатов, който след това директно бе погълнат от Холивуд и ни покори с “Неуловим” и изпепеляващата Анджелина Джоли! Ние с издателство “ИНФОДАР” решихме да ви припомним как стартира поредицата ( която продължи с “Дневна стража”/ книгата “Дневен патрул”). Всичко за поредицата на Патрулите, НАУЧЕТЕ ТУК!

В нашата първа съвместна игра, вие имахте възможност да си спечелите три копия на романа “НОЩЕН ПАТРУЛ” на издателство ИНФОДАР!
За целта, във форма за регистрация, трябваше да въведете цифрата/те под героя/те, който/ които НЕ Е/СА част от светът на “НОЩЕН ПАТРУЛ”! Играта стартира на 04.07.2012г., а днес 18.07.2012г.  слагаме КРАЙ на приемането на регистрациите и обявяваме трима от вас, които печелят копие на романа, любезно предоставени от издателство ИНФОДАР!
Играта бе позиционирана тук: www.noshtenpatrul.cinebum.eu
За не спечелилите,  винаги може да поръчате всяка книга от поредицата ОЩЕ СЕГА: ТОЧНО ОТ ТУК!

Не пропускайте да станете почитател на ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА на издателство ИНФОДАР, където да следите за най-новото от техния каталог! Все пак благодарение на тях, на българския пазар се появиха книгите “Берднякът Милионер”; “АВАТАР – Ръководство за оцеляване на Пандора”; “Интервю с Вампир”; “Нещо назаем” и много други, по които вече сме гледали едноименните филмови хитове!

Победителите, които ще получат копия на “НОЩЕН ПАТРУЛ” на Сергей Лукяненко са:
1) Александра Куюмджиева от гр. Горна Оряховица
2) Теодора Стефанова от гр. Дупница
3) Благой Атанасов от гр. Стара Загора

Честито на всички победители. Моля отговорете на изпратените ви лични съобщения на и-мейлите, които сте подали при регистрация, за да уточним детайли около получаването на наградите ви!

За останалите- не пропускайте да се включите и в следващите ни игри!

Играта се осъществи, с любезното съдействие на нашите партньори и приятели от:

Най-добрият сайт за фентъзи:
Конкурси всякакви:
Първият сайт за български обложки:
 
Книгата, преди всичко:
 
Конкурси, томболи и игри с награди:
Форумът на всички сериали:

Източник: cinebum.eu

Коментари: