Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 4 юли 2012 г.

CINEBUM и “ИК Инфодар” стартират играта НОЩЕН ПАТРУЛ

Издателство ИНФОДАР и www.cinebum.eu стартират първата си съвместна инициатива, посветена на бестселъра “НОЩЕН ПАТРУЛ”! По романа на Сергей Лукяненко е заснет руския блокбастър “НОЩНА СТРАЖА”, след който неговият режисьор ТИМУР БЕКМАМБАТОВ бе буквално погълнат от Холивуд и директно пое “НЕУЛОВИМ” с Анджелина Джоли и Джеймс Макавой! “Нощен патрул” е първата книга от поредицата за патрулите! Всичко за нея, НАУЧЕТЕ ТУК!
” Действието на “Нощен патрул” се развива в Москва и разглежда конфликта и крехкия баланс между силите на Мрака и Светлината. Легендата разказва за заветен ден, в който войските на Светлината и Мрака се сблъскват в решаваща битка. Но тъй като силите им са равни, единственият начин да спрат кръвопролитията е да се сключи примирие. Примирие определящо, че никой от тях няма право насила да твори добро или зло и да влияе върху съдбите на хората по земята. За да се запази балансът, воините на Светлината, познати като Нощен патрул, следят поведението на силите на Мрака. Предвождани от Великия Хесер, Нощният патрул се състои от група “различни”, които живеят сред обикновените хора, но притежават специални способности. Те могат да променят формата си и да вършат свръхестествени неща докато патрулират през нощта и пазят човечеството от Тъмните – вампири, вещици и зли магове – които искат да нарушат Примирието. От своя страна, воините на Мрака, предвождани от Завулон, се наричат Дневен патрул и съблюдават Светлите да спазват своята част от Примирието.Така балансът между Светлина и Мрак се пази в продължение на векове. Но омразата между двете страни никога не стихва и всички чакат да се изпълни древното пророчество за появата на “Великия различен”, който ще промени съотношението на силите в зависимост от това на чия страна ще застане. Според легендата, той ще се поддаде на изкушенията на Тъмнината, като по този начин ще потопи света във война и мрак… ,но….”
В нашата първа съвместна игра, вие ще имате възможност да си спечелите три копия на романа “НОЩЕН ПАТРУЛ” на издателство ИНФОДАР!

Включете се в играта на адрес:
За най-нетърпеливите, може да поръчате всяка книга от поредицата ОЩЕ СЕГА: ТОЧНО ОТ ТУК!
Не пропускайте да станете почитател на ФЕЙСБУК СТРАНИЦАТА на издателство ИНФОДАР, където да следите за най-новото от техния каталог! Все пак благодарение на тях, на българския пазар се появиха книгите “Берднякът Милионер”; “АВАТАР – Ръководство за оцеляване на Пандора”; “Интервю с Вампир”; “Нещо назаем” и много други, по които вече сме гледали едноименните филмови хитове!

Играта се осъществява, с любезното съдействие на нашите партньори и приятели от:

Най-добрият сайт за фентъзи:
Конкурси всякакви:
Първият сайт за български обложки:
 
Книгата, преди всичко:
  
Конкурси, томболи и игри с награди:
Форумът на всички сериали:

 Източник: cinebum.eu

Коментари: