Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 19 юни 2012 г.

Издателство ЕРА раздаде копия на “ТАЛИСМАНЪТ” в CINEBUM

Книгата “Талисманът” е поредния бисер в колекцията романтични романи на издателство ЕРА! Изключителната творба на ненадминатия Никълъс Спаркс получи своята екранизация с участието на възмъжалия Зак Ефрон и Тайлър Шилинг! Премиерата на “Талисманът” мина още на 20 април 2012г. За съжаление екранизацията по този изключителен роман подмина България и няма да имаме възможност да гледаме филмът на голям екран. Но винаги можем да се потопим в литературния му първообраз, благодарение на издателство ЕРА!
Издателство ЕРА и www.cinebum.eu ви отправиха първото си съвместно предизвикателство. Няма как да си подарите филмът, за това- ПОДАРЕТЕ СИ КНИГАТА! От 29-ти Май до днес имахте възможност да се регистрирате за участие в играта ни и да участвате в тегленето за спечелване на копие на романа. Трима от вас, ще получат книгата напълно безплатно, а за останалите винаги остава възможността да поръчат копие на “Талисманът” още сега, през официалния сайт на издателството Т У К! Пълен каталог за директна онлайн поръчка на книгите на издателство ЕРА, може да намерите Т У К!

 Играта се осъществи с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:

Най-добрият сайт за фентъзи:
Конкурси всякакви:
Първият сайт за български обложки:
 
Книгата, преди всичко:
 
Конкурси, томболи и игри с награди:
Форумът на всички сериали:
 
Регламента бе:
На снимката виждате три книги от каталога на издателство ЕРА! Между тях има нещо общо! Какво е то?
Всички, които се досетиха, че и трите книги са романи на НИКЪЛЪС СПАРКС или са посочили като отговор “един и същ автор” и производни на това, влязаха сред финалистите, измежду които избрахме тримата победители, които награждаваме с книги! Копие на романа получават:
1) Петя Иванова от гр. Пловдив
2) Таня Доцина от гр. Дупница
3) Йоана Георгиева от гр. Варна
Честито мили дами! Молим да отговорите на писмата, които ще получите на и-мейлите, с които сте се регистрирали, за да уточним най-удобния за вас начин за получаване на наградите ви!
Не забравяйте да станете почитател на издателство ЕРА и във ФЕЙСБУК, за да сте в час с най-новото от каталогът им! И нека винаги знаем, че ПРЕДИ филмът Е романа “Талисманът”!

 Източник: cinebum.eu

Коментари: