Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 13 май 2012 г.

CINEBUM и Форум Филм стартират играта ДИКТАТОРЪТ

Генерал Аладин ни разкрива тайните на Уадия и повежда на едно епично пътешествие в Америка от 18-ти Май! „Диктаторът“ тръгва премиерно по родните екрани, заедно с официалната му световна премиера! CINEBUM и разпространителите на филма от Форум Филм България ви предоставят възможност, да приберете атрактивни награди от филмът, в нашата интерактивна, онлайн игра! Ще намерите линк към нея в дъното на публикацията!
Играта стартира днес (10.05.2012г.) и ще продължи до 26.05.2012г., като на следващия ден ще изтеглим и обявим победителите! Всички регистрирали се, попадат сред нашите финалисти, измежду които ще изберем двама, които ще приберат фенски награди от филма:
- Оригинална тениска „Диктаторът“ с ликът на генерал Аладин и флагът на Уадия- 1 бр.
- Оригинална тениска „Диктаторът“, с официалния флаг на измислената държава Уадия, в която властва генерал Аладин- 1 бр.

Гледайте „ДИКТАТОРЪТ“ на Саша Барон Коен от 18-ти май премиерно в кино салоните в цялата страна. Разпространява ФОРУМ ФИЛМ БЪЛГАРИЯ!
Играта се осъществява с медийната подкрепа на нашите приятели и партньори от:

Най-добрият сайт за фентъзи:
Конкурси всякакви:
Първият сайт за български обложки:
 
Книгата, преди всичко:
 
Конкурси, томболи и игри с награди:
Форумът на всички сериали:
 
Молим да се регистрирате с актуален и-мейл, който често проверявате, тъй като АКО бъдете изтеглен да получите награда, ще се свържем с вас НА и-мейла, който сте оставили при регистрацията си! Благодарим ви! Включете се в играта още сега, тук:

Източник: cinebum.eu

Коментари: