Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 29 май 2012 г.

„Талисманът“- игра

Книгата „Талисманът“ е поредния бисер в колекцията романтични романи на издателство ЕРА! Изключителната творба на ненадминатия Никълъс Спаркс получи своята екранизация с участието на възмъжалия Зак Ефрон и Тайлър Шилинг! Премиерата на „Талисманът“  мина още на 20 април 2012г. За съжаление екранизацията по този изключителен роман подмина България и няма да имаме възможност да гледаме филмът на голям екран. Но винаги можем да се потопим в литературния му първообраз, благодарение на издателство ЕРА!
В „Талисманът“, Никълъс Спаркс ни запознава с Логан Тиболд, който по време на мисия  намира снимка на усмихнато момиче, заровена в пустинните пясъци на Ирак. Той я отнася в базата, за да открие собственика й, но никой не разпознава красивата млада жена. Тиболт запазва изображението в джоба си и скоро се сдобива с неочакван късмет. Той не се изразява само в печеленето на игри на покер. Тиболт оцелява в смъртоносна схватка, в която загиват двама млади войници. Неговият приятел Виктор има обяснение за това: снимката е неговият талисман.
Мисията на Логан приключва и той се завръща у дома. Но образът на красивата жена от снимката се появява дори и в сънищата му. Убеден, че тя е свързана с неговата съдба, той предприема пътуване през страната, за да я открие. Но не очаква, че в Северна Каролина ще срещне момичето, което е чакал през целия си живот.
След един провален брак Елизабет сама отглежда сина си и преодолява драмите, сполетели семейството й. Силна, но уязвима, тя очарова Логан и пленява сърцето му. Изненадан от внезапно породилите се чувства, той решава да запази историята за талисмана в тайна. По ирония на съдбата точно тази тайна може да преобърне неговия късмет и да му отнеме обичта на мечтаната жена. 
Издателство ЕРА и www.cinebum.eu ви отправят първото си съвместно предизвикателство. Няма как да си подарите филмът, за това- ПОДАРЕТЕ СИ КНИГАТА! Регистрирайте се за участие в нашата игра, където издателство ЕРА са осигурили  три копия на романа „ТАЛИСМАНЪТ“ за трима от вас! Ще изпратим книгите на победителите, на посочен от тях адрес, напълно безплатно!
Може да поръчате копие на „Талисманът“ още сега, през официалния сайт на издателството Т У К!  Пълен каталог за директна онлайн поръчка на книгите на издателство ЕРА, може да намерите Т У К!
Играта стартира от днес 29.05.2012.г и ще продължи до 19.06.2012г. Още същия ден ще сложим край на инициативата, ще отсеем участниците и изберем трима от вас, които ще си поделят нашите награди!  Играта се осъществява с любезното съдействие на нашите приятели и партньори от:
Най-добрият сайт за фентъзи:
Конкурси всякакви:
Първият сайт за български обложки:
 
Книгата, преди всичко:
 
Конкурси, томболи и игри с награди:
Форумът на всички сериали:Източник: cinebum.eu

Коментари: