Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 24 април 2012 г.

„ОТМЪСТИТЕЛИТЕ“ идват в CINEBUM и носят награди….

От 1-ви Май 2012г. нашият свят ще бъде нападнат от немислимо зло. На 1-ви май 2012г. единствената ни надежда се крие в ОТМЪСТИТЕЛИТЕ, които ще бъдат тук за да ни защитават. На 1-ви май за първи път ще се съберат рамо до рамо Железния Човек, Черната вдовица, Ястребово око, Хълк, Тор, Капитан Америка и агентите от SHIELD начело с Ник Фюри! На 1-ви май, те ще отмъстят…
Премиерно, филмът ще се завърти от родните екрани ОЩЕ ОТ 1-ви Май (следващия вторник) и то не на предпремиерни, а на редовни цени в 3D салоните в цялата страна и IMAX! Премиерата на един от най-очакваните екшъни за 2012г. е насрочена за 04.05.2012г. и е ужасно близо. Някак си от вътре ни накара да, да не я подминем с лека ръка и да ви спретнем поредната развлекателна хрумка, с която да размърдаме мозъците ви, а онези от вас, които наистина го направят, да наградим подобаващо!
Нашата игра, посветена на „Отмъстителите“ и организирана с любезното съдействие на официалния разпространител на филма за територията на България ФОРУМ ФИЛМ стартира днес (24.04.2012г.) и ще приключи на 10.05.2012г.   Регистрирайки се за участие, вие се борите за разпределението на:

1) Комплект оригинални, слънчеви очила „Отмъстителите“ в стилен калъф- 2 бр.
2) Комплект от 6 оригинални значки „Отмъстителите“- 5 бр.
Всички победители ще получат и-мейл с инструкции за най-удобния и лесен начин за получаване на наградите им! Моля оставяйте АКТУАЛЕН и-мейл, който РЕАЛНО проверявате!
Всеки участник, регистрирал се повече от веднъж, ще бъде автоматично ДИСКВАЛИФИЦИРАН и няма да участва в разпределението на наградите ДОРИ и да е дал верен отговор!
Играта „ОТМЪСТИТЕЛИТЕ“ се осъществява с любезното съдействие на нашите партньори и приятели от:

Най-добрият сайт за фентъзи:
Конкурси всякакви:
Първият сайт за български обложки:
 
Книгата, преди всичко:
 
Конкурси, томболи и игри с награди:
Форумът на всички сериали:
 ВЛЕЗ В ИГРАТА НА АДРЕС:

Източник: cinebum.eu

Коментари: