Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 11 януари 2012 г.

CINEBUM отблеязва първият си рожден ден. Започваме да раздаваме подаръци през ден….

Скъпи приятели!

Нашият малък сайт скоро ще отбележи една годинка! По случай първият ни рожден ден ние стартираме инициатива, в която считано от днес (11.01.2012г.) ДО ДАТАТА, на която ще навършим 1 г. ще раздаваме по 1 награда през ден! Тоест в Петък на 13-ти ще дадем първата награда, която ще бъде оригинално DVD на „Смъртоносен противник“, осигурено от www.cinebum.eu!

За да си спечелите награда, ЕДИНСТВЕНОТО нещо, което трябва да направите е, в регистрационната форма на дъното на публикацията, да отговорите на въпросът:

НА КОЯ ДАТА Е РОЖДЕНИЯ ДЕН НА WWW.CINEBUM.EU ?

Победителят, който ще изтеглим измежду ПРАВИЛНО отговорилите още този петък, ще получи DVD-то, което ще доставим напълно безплатно на посочен от него адрес! До края на инициативата, ще раздадем много и различни награди, като от част от тях, дори ще раздадем по няколко бройки! Вие ще имате възможност да спечелите:

1) Копие от криминалния роман на десетилетието „Мъжете, които мразеха жените“ (бройки), любезно предоставен от издателство:

Научете всички за книгата и трилогията Т У К и Т У К !

Можете да научите всичко за трилогията и да поръчате всяка от книгите с 20% от цената на корицата съответно:

- Мъжете, които мразеха жените“

- „Момичето, което си играеше с огъня“

- „Взривената въздушна кула“

2) Ваучер за безплатно междуградско пътуване с автобус по дестинация- може да пътувате, ако се налага ВСЕКИ ДЕН в продължение на 30 дни. Ваучерът е валиден за 1 месец, за 1 човек! Ваучерът е любезно предоставен от „СТРУМА-11″ ООД ! Всичко за фирмата, услугите, които предлага и условията за ползване на ваучерът, скоро….

3) Лицензирано дигитално копие на компютърната игра от първо лице – „Battlefield 3“, предоставено директно за активиране и сваляне посредством платформата за дигитална дистрибуция на игри на EA Games – „Origin“! Любезно предоставено от:

StaunchGamers – най-младият български сайт за геймърски новини, е-магазин, форум, блог (дневници), галерия, видеота, сваляния. ОТКРИВАНЕ….. СКОРО! Главният сайт ще се намира тук:

Разбира се, не пропускайте да се присъедините и към фейсбук профилът им, който вече е активен. За целта кликнете в ляво! :)

4) Оригинален горски сувенир, осигурен от www.cinebum.eu! На снимката с наградите виждате най-малкият възможен вариант. Победителят, ще може да си избере измежду различни видове и размери, достигащи до ширина 50 см и дължина 70 см. Сувенирите са ръчно изработени от Антоанета Терзийска, която е превърнала изработването на горски сувенири в свое хоби!

5) Най- четеното „представяне на книга“ на www.cinebum.eu към момента е това на криминалният роман „Тарантула“! Сред наградите има и копие на книгата, осигурено от www.cinebum.eu !

6) Съвсем наскоро гледахме „Проповедникът с картечницата“, в който видяхме и една по-мека страна на чаровникът Джерард Бътлър! Сред наградите има и DVD на „Смъртоносен противник“ , където ще видим Бътлър така, както обожаваме да го гледаме- да раздава тупаници. DVD-то е осигурено от www.cinebum.eu!

7) Някой от вас, ще си пие сутрешното кафе, в оригинална чаша CINEBUM.EU! Сред наградите има бройки, осигурени от www.cinebum.eu!

8) Вече ще можем и да движим мишките си върху целият кино свят. Сред наградите има бройки от тези прекрасни подложки за мишки, които виждате в снимката на наградите! Осигурени от www.cinebum.eu!

През ден ще даваме по една от тези награди. В денят на рождения ни ден, ще дадем НЯКОЛКО НА ВЕДНЪЖ! Така, че не ви остава нищо друго, освен да ни напишете според вас НА КОЯ ДАТА е стартирал сайтът- предполагайте на воля. Ако до денят в който теглим първата или поредната награда НЯМА познал точната дата, ще дадем награда на някой от тези, които са най-близо. Ако има няколко познали- ще теглим жребий! На финалът/ рождения ни ден, ще покажем списъкът с ВСИЧКИ спечелили и кой какво е прибрал!

ВСИЧКИ НАГРАДИ ЩЕ БЪДАТ ДОСТАВЕНИ НА ПОСОЧЕН ОТ СПЕЧЕЛИЛИЯ ГИ АДРЕС НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО, ЗА СМЕТКА НА WWW.CINEBUM.EU!

Станахме на 1г. Пораснахме като за 10! И като информация и като екип и като база данни и като раздадени награди… Като всичко! Стремим се всеки ден да сме актуални и да ви представяме нещо интересно, за да знаете че всеки ден отворите ли компютъра и посетите ли сайта или фейсбук профила ни, там ВИНАГИ ще намерите нещо, което не го е имало предния ден :) ! Дано да успяваме! Ако ли не- за напред ще се стараем повече!

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ПРЕЗ ТАЗИ 1Г. СТЕ С НАС! БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ДАВАТЕ СМИСЪЛ НА ТОВА, КОЕТО ПРАВИМ! БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ ВИ ИМА! НИЕ ВИ ОБИЧАМЕ… ОБИЧАЙТЕ СЕ И ВИЕ!

Инициативата, по повод първият ни рожден ден, се осъществява с медийната подкрепа на нашите приятели, които цяла година вече отразяваха нашите игри и не ни обърнаха гръб И ТОЗИ ПЪТ! Благодарим ви скъпи приятели. ВИЕ СТЕ НАЙ- ДОБРИТЕ!

Най-добрият сайт за фентъзи:

Първият сайт за български обложки:

Спечели в интернет:

Конкурси всякакви:

Играйте и спечелете:

Сайтът на всички сериали:

Сайтът за книги, филми и сериали:

Кликнете ТУК за да участвате!

Коментари: