Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 8 януари 2012 г.

„Шерлок Холмс“ на CINEBUM и АЛЕКСАНДРА ФИЛМС излъчи победителите в съвместната „Игра на сенки“

Първата съвместна инициатива на СИНЕБУМ и АлександаФилмс приключи вчера. Равносметката- 962 бяха регистрациите, които преминаха през формата на играта! От тях едва 695 бяха уникални! Благодарим ви скъпи приятели… вие направихте така, че усилията и на нас и на колегите от Александра филмс, да са си стрували!

Стартирахме на 23-ти Декември с официалната премиерна дата на филмът за територията на България. Наред със шумният успех, който жънеше заглавието по родните и световни кино екрани, нашата игра също набираше завидна скорост, благодарение на вас и на разпространителите от Александра филмс, който осигуриха тези 23 прекрасни награди за вас. Вие трябваше на адрес:

www.gameofshadows.cinebum.eu

да се впуснете в игра на сенки, измежду които да разпознаете тази на професор Мориарти и да го заловите, като кликнете точно върху нея. Всеки грешен клик, ви връщаше в началото. Откривайки правилната сянка, вие бивахте препратени на вътрешна страница, в която преди да се регистрирате за участие, трябваше да отговорите на въпроса:

Още една героиня от първият
„Шерлок Холмс“ повтаря ролята си и в „Игра на сенки“. Как е
нейното име?

Ако сте гледали първият филм и имате бегли познания по актьорския състав на втория или чисто и просто ако знаете къде да намерите профили на двата филма в интернет, веднага щяхте да откриете, че не една а цели ТРИ от главните героини в първия филм повтарят ролите си във втория. И точно това беше нашата цел- да провери находчивостта и изобретателността ви да ИЗБЕГНЕТЕ еднозначен отговор на въпросът ни! И в „Шерлок Холмс“ и в „Шерлок Холмс: Игра на сенки“ виждаме Рейчъл Макадъмс, като Ирен Адлър, Кели Рейли, като Мари и Жералдин Джеймс в ролята на г-жа Хъдсън . Така, че ако вие сте дали отговор Ирен Адлър или Рейчъл Макадъмс , вие сте част от имената на участниците в разпределението на наградите. Ако вие сте дали отговор Мари или Кели Рейли вие СЪЩО сте попаднали сред хората, измежду които избрахме победителите. Ако сте дали отговор г-жа Хъдсън или Жералдин Джеймс вие също попадате сред онези, измежду които сме изтеглити победителите. Ако вие сте дали И ТРИТЕ ОТГОВОРИ при регистрацията си, вие СЪЩО сте попаднали сред тези имена, защото практически и при четирите ситуации, вашият отговор е винаги верен- едната героиня повтаря ролята си, другата я повтаря, третата я повтаря, а съответно и трите… няма как да го изключим също, като верен отговор. Ако сте дали каквото и да било име различно от тези или сте посочили някоя от второстепенните героини вие НЕ СТЕ попаднали сред имената, измежду които избрахме победителите. Ако сте се регистрирали повече от веднъж, всички ваши регистрации са изтрити за да сме коректни към онези, които са се регистрирали по правилата- веднъж!

Играта приключи вчера (07.01.2012г.) и се бяхме зарекли до края на деня да пресеем регистриралите се и да изтеглим победителите. Но откриването и отчитането на тези 267 повторени и потретени регистрирали се ни отнеха доста повече време от очакваното. Равносметката- 695 уникални регистрации, от които 23-ма прибират кино-сувенирите. А техните имена са:

Оригинален „Шерлок Холмс: Игра на сенки“ магнитен шах/табла, печелят:

1) Радостина Стефанова от гр. Кърджали

2) Жени Димитрова от гр. Бургас

3) Василка Живкова от гр. Петрич

Оригинален, кожен тефтер „Шерлок Холмс: Игра на сенки“ (копие на личния дневник на Професор Мориарти от едноименния филм), получават:

1) Елена Иванова от гр. Благоевград

2) Гергана Ангелова от гр. Стара Загора

3) Елена Панчелиева от гр. София

4) Антон Антонов от гр. Шумен

5) Тони Иванова от гр. София

Оригинален ключодържател- пешка „Шерлок Холмс: Игра на сенки“, получават:

1) Иван Гочев от с. Беласица

2) Георги Атанасов от гр. Дупница

3) Евтим Новоселски от гр. Ахтопол

4) Янка Йорданова от с. Новачене

5) Дянко Атанасов от гр. Елхово

Оригинална, гланцирана папка „Шерлок Холмс: Игра на сенки“, получават:

1) Ивайло Лалев от гр. Севлиево

2) Соня Рачева от гр. Свищов

3) Милен Иванов от гр. Варна

4) Димитър Варадинов от гр. Панагюрище

5) Пламен Василев от с. Зафирово

6) Фросина Андонова от гр. Сандански

7) Юлиана Тачева от гр. Якоруда

8) Никола Славчев от гр. Ловеч

9) Златка Михайлова от гр. Казанлък

10) Ванеса Христова от гр. Нова Загора

Честито на всички победители! На всички останали- БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ УЧАСТВАХТЕ! Това че не спечелихте сега, не означава, че няма да спечелите в някоя от следващите ни игри. Не ги подминавайте… просто се регистрирайте! Няма да ви коства нищо, освен възможността да приберете някоя награда!

Скъпи победители, ще помолим всеки от вас, да отговори на и-мейла, който ще получи на пощата, с която се е регистрирал. И-мейлите ше пристигнат при вас до края на деня! Ще очакваме вашите отговори, за да можем в максимално кратък срок да уточним детайли около 100% безплатната доставка на наградите ви!

Гледайте „Шерлок Холмс: Игра на сенки“ в кино салоните в цялата страна. Разпространява АЛЕКСАНДРА ФИЛМС.

ВСИЧКО ЗА ФИЛМА ТУК

Благодарим ви, че направихте нашата „Игра на сенки“ НАЙ-УСПЕШНАТА игра, която сме реализирали на сайта от ужасно много време насам! Благодарим ви!

Не пропускайте и следващите ни инициативи! Те са за вас….

От екипът на:

www.cinebum.eu

Коментари: