Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 22 януари 2012 г.

Спечели награда с „Корпус за бързо реагиране“CINEBUM и Про Филмс България, стартират инициативата ‘ Спечели награда от „Корпус за бързо реагиране“ ‘ ! Най-новата българска комедия, с едни от най-обичаните родни актьори атакува кино салоните на 2-ри март. CINEBUM е медиен партньор на филма и ще проследим заедно със вас всичко около филмът, неговата премиера и реакциите на публиката след големия старт! Научете всичко за филмът, вижте трейлъра, разгледайте снимки в ПРОФИЛЪТ МУ при нас! Научете как може да станете един от ПЪРВИТЕ, които ще посетят първата тест прожекция на филма БЕЗПЛАТНО! Вижте как Т У К!

За повече информация, посетете ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА на филма!

Присъединете се към ОФИЦИАЛНИЯ ФЕЙСБУК ПРОФИЛ на филма!

Считано от днес до 13:30 часа на 14 февруари, ние пускаме албумът „Корпус за бързо реагиране в нашата фейсбук страница! В него ще откриете лицата на всички герои от „Корпус за бързо реагиране“! Всичко, което трябва да направите е да се отбележите на снимката на онзи, който най-много ви допада. Ако ви харесват няколко- отбележете се на няколко (няма ограничение в това естествено)! Измежду всички, които са се отбелязали на една или няколко снимки в албума, на 14-ти Февруари ще изберем 16 от тях, които ще приберат нашите награди, любезно предоставени от продуцента и официален разпространител на „Корпус за бързо реагиране“ за България- ПРО ФИЛМС. Вие ще се борите за разпределението на:

1) 10 покани за официалната гала премиера на филма през февруари в София

2) Два броя оригинални шапки „Корпус за бързо реагиране“

3) Два броя оригинални тениски ‘Корпус за бързо реагиране“

4) Два броя оригинални чаши „Корпус за бързо реагиране“

Всички победители ще бъдат известени за спечеленото чрез лично съобщение на фейсбук профилът им, през който са се отбелязали на снимката/ите!

РАЗГЛЕДАЙ АЛБУМА И СИ ХАРЕСАЙ ГЕРОЙ ТУК

Гледайте „Корпус за бързо реагиране“ с участието на Васко Мавриков, Диана Любенова и др. от 2-ри Март само в кината! Разпространява ПРО ФИЛМС!


Източник: cinebum.eu

Коментари: