Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 13 декември 2011 г.

„Приеми мисията“! CINEBUM и ФОРУМ ФИЛМ стартират „РЕЖИМ ФАНТОМ“ сега!

Най-новата съвместна инициатива на www.cinebum.eu и ФОРУМ ФИЛМ БЪЛГАРИЯ посветена на един от най-очакваните екшъни на годината „Мисията невъзможна: Режим ФАНТОМ“ стартира СЕГА! За първи път- истинска мисия. Конкретна цел. Шест тематични „РЕЖИМ ФАНТОМ“ награди! Играта се намира на:

www.ghostprotocol.cinebum.eu

Там имате задача:

1) МИСИЯТА: кулата Бурж Халифа в Дубай (най-високата сграда в света, по която се катери Том Круз в „Мисията невъзможна: Режим ФАНТОМ“) е подложена на терористичен атентат. В нея е заложена бомба. Вие трябва да я откриете!

2) Цел: ОБЕЗВРЕДЕТЕ бомбата (като кликнете ТОЧНО върху нея).

3) Наградите:

1) ТРИ оригинални НЕВЪЗМОЖНИ пъзела, „Мисията невъзможна: Режим ФАНТОМ“ от по 1000 части всеки, любезно предоставени от официалния разпространител на филма за територията на България ФОРУМ ФИЛМ.

2) ТРИ оригинални филмови плаката „Мисията невъзможна: Режим ФАНТОМ“, любезно предоставени от официалния разпространител на филма за територията на България ФОРУМ ФИЛМ.

Играта стартира днес (10.12.2011г.) и ще продължи до 28.12.2011г. , като още същия ден ще обявим край на играта и изтеглим победителите. Списъкът ще бъде качен на сайта и в партньорската мрежа на играта до края на следващия ден. А тя не би била възможна без любезното съдействие на нашите медийни партньори, които можете да видите тук.

Гледайте „Мисията невъзможна: Режим ФАНТОМ“ от 16 Декември само в кината и ЕКСКЛУЗИВНО от 15 декември в IMAX! Разпространява ФОРУМ ФИЛМ БЪЛГАРИЯ!

Стартираме сега. Имате едва 18 дни за да се включите и участвате!

www.ghostprotocol.cinebum.eu

Коментари: