Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 27 декември 2011 г.

Играта „Котаракът в чизми 3D“ на CINEBUM и ФОРУМ ФИЛМ приключи! Победителите…

Поставяме КРАЙ! Стартирахме на 7-ми Декември, приключваме СЕГА! 19 дни- 4 тематични кино-сувенира. 1 филм! Очарователната триизмерна анимация „Котаракът в чизми“ от 23-ти Декември вече е премиерно в кино салоните в цялата страна. Разпространява ФОРУМ ФИЛМ БЪЛГАРИЯ!

www.kotarakatvchizmi.cinebum.eu

За да разнообразим двете седмици в които филмът се излъчваше предпремиерно в избрани кино салони, ние с колегите от Форум Филм ви подарихме тази тематична кино-игра, в която трябваше да помогнете на Котаракът в чизми да изброи златните яйца скрити в сандъчетата. Интересуваха ни САМО златните яйца, всеки който е броил тези яйца и е броил правилно, е регистрирал точният им брой, а той бе ТОЧНО 10:

Играта бе сред най-успешните, които сме реализирали на сайта до момента. Дали защото наистина обикнахте филма, дали защото неговата реклама ви атакуваше постоянно и от всякъде- радио, телевизия, билборди, афиши, интернет сайтове… Дали защото играта бе приятна и определено не бе трудна, дали защото наградите бяха наистина оригинални и атрактивни- но вие прегърнахте инициативата и добавихте и своето име сред участниците. А равносметка е следната:

1 филм- 1 игра- 4 награди- 19 дни- точно 731 уникални, регистрирали се участника. Най- приятната част бе, че над 90 % бяха регистрирали правилния отговор- 10 яйца. Но не липсваха и куриозни случаи, като:

1) 11 златни яйца

2) 9 златни яйца

3) 10 10 златни яйца

4) 12

И разбира се нашите ТОП отговори 20 златни яйца и 28 златни яйца, които долетяха съответно от участник от Бургас и участник от Ракитово.

Нека да припомним, че трябваше да ОТВАРЯТЕ кутийките и да броите САМО златните яйца! А те СА точно 10 на брой!

Разбира се нашата инициатива не би била възможна, без любезното съдействие на нашите медийни партньори!

Всички, които са успели да се регистрират с правилен отговор, участваха в тегленето на нашите тематични, филмови награди, любезно предоставени от официалния разпространител на филма за територията на България ФОРУМ ФИЛМ.

1) Оригинална раница „Котаракът в чими 3D“ любезно предоставена от Форум Филм България

2) Три броя оригинален моливник „Котаракът в чизми 3D“ пълен с цветни моливи, любезно предоставен от Форум Филм България

И така, победителите са:

ОРИГИНАЛНАТА РАНИЦА ОТИВА ПРИ:

Зорница Емилова Ковачева- www.zorincetoo_stz@abv.bg – от гр. Стара Загора

ОРИГИНАЛЕН МОЛИВНИК ОТИВА ПРИ:

- Константин Зарев- kosio009@abv.bg- от гр. София

- Калин Барбов- nightkid@mail.bg- от гр. Хисаря

- Борис Йорданов- nx1009@gmail.com- от с. Новачене, област Плевен

Ще помолим всички победители да отговорят на и-мейлите си, които ще получат до края на деня за уточняване детайли около получаването на наградите им! На всички останали БЛАГОДАРИМ че направихте това една от най-успешните игри на сайта ни! Ако все още не сте гледали филмът, НЕ ГО ПРОПУСКАЙТЕ! Всичко за „Котаракът в чизми 3D“ ТОЧНО ТУК!

Коментари: