Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 27 ноември 2011 г.

Включи се в играта "Кожата, в която живея" и спечели!

CINEBUM, PRO FILMS и издателство „COLIBRI“ подемат първата по рода си съвместна инициатива.

Филмът „Кожата в която живея“ на брилятния испански режисьор Педро Алмодовар, многократно печелил Оскар за Най-добър Чуждоезичен филм „Всичко за майка ми“; Най-добър оригинален сценарий „Говори с нея“ и мн. други, тръгва по родните екрани от 25.11.2011г. благодарение на PRO FILMS, а в главната роля ще видим очарователния Антонио Бандерас. Още от 18.11.2011г. лентата ще се завърти предпремиерно в избрани кина.


Историята в „Кожата в която живея“ е базирана на романа „ТАРАНТУЛА“ от Тиери Жонке, който от 7-ми ноември вече е на книжния пазар в цялата страна, благодарение на издателство „COLIBRI„! Може да поръчате книгата онлайн с 20% отстъпка от цената на корицата ОТ ПРОФИЛА И в сайта на издателство „COLIBRI„!

Нашата малка заигравка с вас, която ще съпътства премиерите на филмът и книгата е:

На коя снимка, виждаме АНТОНИО БАНДЕРАС в кадър от „КОЖАТА, В КОЯТО ЖИВЕЯ“?
Въведете цифрата до снимката, която според вас е правилната, в регистрационната форма по-долу и на 10-ти Декември, ще участвате в разпределението на нашите награди! А те са:

1) 10 бр. DVD „Лабиринтът на Фавна“, любезно предоставени от PRO FILMS.

2) 5 бр. DVD „Стъпки в пясъка“, любезно предоставени от PRO FILMS.

3) 3 копия от романа „Тарантула (Кожата в която живея)“, любезно предоставени от издателство „COLIBRI„.
Инициативата стартира на 18.11.2011г. и ще приключи в 13:30 часа на 10.12.2011г. До края на деня ще изтеглим и обявим победителите. А на следващия ден ще се появят имената им, както и това какво са спечелили в партньорската мрежа на играта, сайтовете на издателство „COLIBRI„, PRO FILMS и фейсбук.


Екипите на CINEBUM, PRO FILMS и COLIBRI ви пожелават успех и дано наградите да ви се усладят. А филмът и книгата още повече..

Коментари: