Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 20 октомври 2011 г.

Спечели копие на „No Angel“ от CINEBUM и PRO BOOK

Издателство „PRO BOOK“ и CINEBUM стартират първа съвместна инициатива. Бестселърът на Ню Йорк Таймс „NO ANGEL“ вече е официално на българския книжен пазар. Нашата съвместна инициатива стартира днес и ще приключи на 18-ти Ноември. За тези 30 дни на активност ние ще раздадем 15 копия на книгата. Ако тя все още не ви е позната, ето какво ви очаква на кратко:

Книгата е по истинска история

Джей Добинс

Единственият случай до сега, в който полицейски агент под прикритие успява да стане част от структурите на световно известната мотоциклетна банда Хелс Ейнджълс.
Спускане в Ада – какво трябва да направиш, за да станеш истинска част от една такава организация – години наред зверски упорита работа, всеотдайност, потъване в тъмната си половина – за да ти повярват, трябва да си истински в превъплъщението си – каква е цената, която плащаш за това.
Струват ли си усилията да разкриеш една по своята същност престъпна организация, която претендира за собствени закони и безнаказаност – способно ли е в крайна сметка обществото да се пребори с подобни структури, или негласно им позволява да придобият статут на обожествявани субекти.

Считано от днес, всички отговорили правилно на нашия въпрос, участват в раздаването на 15-те книги. На всеки два дни 1 от участниците ще печели по едно копие на книгата и тя ще му бъде доставяне на посочен от него адрес!

За да се регистрирате за участие, моля постете бутон „КНИГИ“ от нашето меню или:

ОФИЦИАЛНАТА СТРАНИЦА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ В ИНИЦИАТИВАТА

Търсете книгата „NO ANGEL“ от издателство PRO BOOK на книжния пазар в цялата страна или поръчайте направо онлайн с 5 % отстъпка ОТ ТУК!

Коментари: