Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 23 септември 2011 г.

Сигoрни Уивър: „Ловци на духове 3“ няма да се случи без Мъри


Предпродукцията на третата част от франчайза Ловци на духове върви към задънена улица. След като почти всички актьори, участвали и в предните два филма, вече са сключили договор и за трети, феновете на поредицата си отдъхнаха, но с едно на ум, защото Бил Мъри очевидно създава проблеми. Той все още се двоуми дали да подпише и бъдещето на целият филм е неясно. Дан Акройд, една от звездите на филма, изяви готовността си да пренебрегне Мъри и даде изявление, в което каза, че той няма нищо против снимките да продължат независимо от каквито и да е промени в кастинга.

Тези дни обаче стана ясно, че друга от звездите на филма – Сигорни Уивър, не споделя мнението на Акройд и предпочита да прекратят снимките, ако Мъри не се завърне.

"Не мисля, че който и да е от нас, би се завърнал, ако Бил каже не. Защо бихме го направили? Нали целта на всичко това е да се съберем всички отново и да се забавляваме…"

- казва тя пред Colider.

Това е леко изненадващ ход от страна на актрисата, имайки предвид предишни нейни изказвания, в които тя намекваше, че сценаристите просто ще трябва да убият героя на Мъри (Питър Венкман), ако той не се завърне за новия филм. Е, явно е променила мнението си.Автор: Иван Недялков

Share/Bookmark

Коментари: