Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 8 септември 2011 г.

"Джони Инглиш се завръща" игра на Форум Филм и CINEBUM

Днес стартира най-новата колаборация на www.cinebum.eu и Форум Филм, България. Поредната им кино-игра с тематични награди е посветена на най-разтоварващото заглавие в родния афиш за Есен 2011 Джони Инглиш се завръща! Супер тайния супер агент се завръща на 16-ти Септември триумфално на големия екран, а колегите от CINEBUM заедно с Форум Филм ви спретват малка шпионска лутаница. Играта стартира днес и ще приключи в 13:30 часа на 30 Септември, когато ще бъдат обявени и победителите! BulgarianCovers е официален медиен партньор на инициативата!Играта е позиционирана на адрес www.johnnyenglish.cinebum.eu

В самата си същност, тя представлява графичен образ на Джони Инглиш, в който са вплетени имената на много актриси. Една от тях участва и в едноименния филм. Трябва да откриете името и и да го въведете в регистрационна форма, заедно с данните ви за участие. Веднъж регистрирал се, всеки участник се включва в тегленето на:

1) Оригинална шпионска писалка "Джони Инглиш се завръща" с камера, която прави снимки и видео и има вградена памет 2 GB!

2) Два броя оригинална блузка с дълъг ръкав, имитираща шпионски костюм и притежаваща гравирано лого "Джони Инглиш се завръща" (подходящи за деца под 13г.)

3) Оригинален, английски кино-плакат "Джони Инглиш се завръща" 7 бр.Всички награди ще бъдат изтеглени на 30 Септември, а имената им ще бъдат оповестени на www.cinebum.eu, страниците на Форум Филм България и BulgarianCovers! Спечелените награди, ще бъдат получени по куриер, на посочен от победителите адрес!

Гледайте Джони Инглиш се завръща от 16-ти Септември, по кината в цялата страна.

Не пропускайте да приберете у дома истински кино-сувенири от филма, любезно предоставени от Форум Филм, България!

Коментари: