Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

неделя, 18 септември 2011 г.

Какво да очакваме в новото предаване на bTV "Преди обед"?

Соломон и Гергана Паси гостуват ексклузивно в първото издание на Преди обед – утре от 10.00 часа по bTV.

Голямата изненада в първия брой на новото магазинно-информационно предаване на bTV Преди обед са семейство Соломон и Гергана Паси. Въпреки че госпожа Паси е бременна в деветия месец, двамата със съпруга й се съгласиха да гостуват в студиото утре, 19 септември, от 10.00 часа по bTV, за да разкажат как е пламнала любовта им, какво ги е изненадало в съвместния им живот, къде са пътували заедно и имат ли бъдеще в политиката. Преди обед ще покаже и техни близки приятели, които ще разкрият как се весели известното семейство.

Новото предаване на bTV ще се излъчва от понеделник до петък от 10.00 часа и в продължение на един час ще зарежда зрителите с положителна енергия и разнообразна и полезна информация.

Водеща на Преди обед е опитната и ерудирана радио журналистка (понастоящем в Z-Rock) Елена Розберг. В предаването ще се изявяват и репортери със собствени рубрики. Преди обед е предизвикателство за Маги Желязкова, автор на здравната рубрика, която има богат опит като ТВ водеща, но за първи път ще се изявява и като репортер. Проблемите, които касаят децата и родителите, са поверени на известната журналистка Десислава Стоянова, позната и на зрителите на bTV Новините. Към екипа се присъединява и разказвачът на истории от ефира на Дарик РадиоДрагомир Симеонов. Светски репортер е красивата Ива Атанасова. Екологичните и дамски теми са поверени на утвърдената лайфстайл журналистката Яна Табакова. Авторски рубрики в предаването ще имат и топ журналистите Георги Милков и Елена Йончева.

Продуценти на Преди обед заедно с bTV са Мартин Захариев и Румяна Цанчева, чрез продуцентските компании EYEVISION и SHORTCUT. Мартин Захариев ще бъде сред коментаторите на предаването по различни актуални теми. Авторът на поредицата Непознатите по bTV Георги Тошев е творчески директор на новото предаване, като той ще има и значителен принос към ексклузивното му съдържание от България и чужбина. За главен редактор е ангажирана опитната журналистка Диляна Ценова, а режисьор е Явор Веселинов.Автор: Иван Недялков

Share/Bookmark

Коментари: