Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 5 август 2011 г.

Linkin Park с нов албум

Групата планира да запише нов албум, догодина.

Записът ще бъде последовател на успешния A Thousand Suns, който дебютира под #1 в Billboard през септември миналата година и до момента е продал над 784 000 копия.

Мога да ви кажа, че вече имам доста събрана добра музика и много качествени песни”, споделя Честър , добавяйки, че Рик Рубин ще бъде продуцент и на този албум.

Принципно имаме среща веднъж в седмицата и тогава слушаме песните, които са измислили, и ги обсъждаме”, каза Рубин за Billboard преди месец. „За такъв ранен стадий от проекта, те са много по-напред, отколкото са били на този етап при другите два албума, които направихме”, добавя той.

В интервюто си за Rolling Stone Честър казва, че се надява от сега нататък групата да може да пуска по един албум на всеки 18 месеца. Сега по-интензивното творене на музика е възможно, основно благодарение на това, че Linkin Park са започнали по-често да пишат песни по време на турнетата си.

Майк и аз сме на пътя със собствените си студия”, казва Чес и добавя: „Слава Богу, технологиите се развиха до такава степен, че техниката ни, която преди беше с размер на три хладилника и с пулт голям, колкото спално легло, сега може да се побере в раницата ми. Работим по нова музика докато сме в колата на път за концерт или в хотелската стая, а след това, като се приберем, всеки работи у дома си.”

Албумът A Thousand Suns на Linkin Park е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, лицензиант на Warner Music International.


Автор: Иван Недялков

Share/Bookmark

Коментари: