Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

събота, 13 август 2011 г.

Cinemax започва снимането на сериал по „Транспортер“


Снимките на новия сериал по известния филм Транспортер, разделен на 12 части, са започнали в Торонто. Главната роля ще изиграе Крис Ванс (Бягство от затвора). Снимките ще продължат до Ноември тази година.

Изпълнителни продуценти на проекта са Люк Бесон, Фред Фукс, Робърт Купър, Джоузеф Малоци, Пол Мули и Александър Румелин. Продуценти са Сюзън Мърдок от QFV Inc. и Клаус Цимерман от Atlantique Productions. Транспортер е съвместен проект на Франция и Канада, а излъчващи партньори са HBO/Cinemax, както и The Movie Network and Movie Central (Канада), M6 (Франция) и RTL (Германия).

Базиран на хитовата поредица, създадена от Люк Бесон и Робърт Марк Камен от Europacorp, сериалът следва приключенията на транспортера Франк Мартин, на когото винаги може да се разчита да свърши секретна работа. Извършвайки своите поръчки в един „подземен“ свят на опасни престъпници и отчаяни играчи, Франк има само три прости правила: „Никога не променяй сделката“, „Никога не споменавай имена“ и „Никога не отваряй пакета“. Въпреки това често се случва да се появят пречки по пътя и да се наложи тези правила да бъдат нарушени.

Андреа Осварт (Двуличие) участва като доверената помощничка на Мартин - Карла, а Франсоа Берлеан отново изиграва ролята на Инспектор Таркони от филмите. Актьорският състав включва също имена като Делфин Чанеак (Химера) в ролята на Джулиет, репортер, който изглежда, че знае много за работата на Франк, както и Рейчъл Скарстен (Хищни птици) в ролята на Делия, дъщерята на някого от миналото на Франк.

Първият епизод ще бъде излъчен по Cinemax по някое време следващата година, а негов режисьор и изпълнителен продуцент ще бъде Стивън Уилямс (Изгубени).


Автор: Мартин Духовников

Share/Bookmark

Коментари: