Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

вторник, 9 август 2011 г.

„Borderlands 2″ ще бъде с нови главни герои и оръжия


Главните герои от Borderlands 1 ще се върнат и за втората част, но само като NPC-та, т.е. хора, от които ще взимате главни и странични мисии, които може би ще ви помагат в определени моменти от играта, но няма да можете да управлявате. Вече се знае, че ще имаме възможността да поемем ролята на четири напълно нови главни герои, когато продължението излезе.

Gearbox са решили също да изхвърлят всички оръжия от Borderlands 1 на боклука. Свободно правените оръжия от първата част отстъпват мястото си на модифицирани оръжия с различни комбинации от амуниции, оптики, производители и т.н. Новите производители ще предадат уникален вид на всяко свое оръжие и играчите ще получат възможността сами да добавят различни шарки или подобрения към своите любими оръжия.

Досега само един от четирите главни персонажа беше разкрит. Това е т.нар. „Gunzerker“ – ниският и набит Салвадор. Той може да използва две оръжия едновременно и да подобрява уменията си чрез познатата от първата част система тип „разклонено дърво“. Той ще има богат избор от превозни средства, т.е. повече от едно, и ще използва новата валута в играта, еридиум, с която да закупува оръжия или подобрения за своя арсенал.

Gearbox също обещават подобрен изкуствен интелект на противниците и по-разнообразна околна среда. Роботчето Claptrap, което ни забавляваше в първата част, също се завръща и за втората, за добро или за лошо. :)

Borderlands 2 се очертава наистина да бъде една страхотна игра, когато излезе на пазара след 1 Април 2012 г., т.е. през новата финансова година в гейм индустрията. А през това време можем просто да чакаме за повече информация и да се насладим на „Gunzerker“ (вижте картинките по-горе).


Автор: Мартин Духовников

Share/Bookmark

Коментари: