Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 12 август 2011 г.

Тейлър Лаутнър от „Здрач” сред най-богатите тийнейджъри


Не само вълните от фенки карат младия Лаутнър да е вечно усмихнат. За последните два филма от сагата Здрач младежът успя да събере 8,5 милиона долара. Той прибра в личната си хазна и 7,5 милиона долара от екшъна Отвлечен, където играе главна роля. Сред последните придобивки на деветнадесетгодишния милионер са Mercedes-Benz SLS AМG Roadster за 200 хиляди долара. Лаутнър се нарежда по джоб сред звезди, като певеца Джъстин Бийбър и певицата и актриса Селена Гомес.

Скоро Тейлър Лаутнър ще се усмихва от големия екран и на българските дами. Здрач: Зазоряване: Част 1 тръгва по екраните у нас от 18-ти ноември.

Филмът ни води към дългоочакваната развръзка на поредицата, когато Бела и Едуард ще сключат брак. Най-после се поставя ребром въпросът как простосмъртната ще премине към лагера на вампирите. Освен това Бела забременява, а бебето, което расте много бързо в нея, заплашва да я унищожи. Върколакът Джейкъб все още е луд по нея и предстои да видим на какво е готов заради любовта си.Автор: Иван Недялков

Share/Bookmark

Коментари: