Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3289 Общ брой Обложки: 12474
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 5 август 2011 г.

Актьорите от „Кецове“ заснеха фотосесия с… кецове


Героите от Кецове най-накрая решиха да наметнат по една риза. Вместо голи до кръста, както ги виждаме през повечето време във филма, те се спретнаха за специална фотосесия. Актьорите Филип Аврамов, Иван Бърнев, Валери Йорданов, Васил Драганов, Ина Николова и Иво Аръков застанаха пред обектива на Диляна Флорентин.

Разбира се, те не признаха други обувки, освен кецове. За целта с удоволствие ги подкрепи иконичният бранд Converse. Марката е органично свързана със свободата и небрежния стил и е любима на хората с независим дух, за които граници не съществуват. Някои от колекциите са вдъхновени от групи, разчупващи всички стандарти в музиката като Pink Floyd, The Who, Nirvana. Марката с автентични кецове винаги е подкрепяла артисти от различни сфери на популярната култура, киното и музиката. Това са главно личности с имидж на бунтари като Кърт Кобейн, легендарният актьор Джеймс Дийн, The Ramones, емблематичният басист на Sex Pistols – Сид Вишъс. Сред българските изпълнители, които марката подкрепя, са момчетата от D2, Тома и бандата му, Нора Караиванова, Графа, както и момчетата от Electric Force.

Сега сред тях се нареждат и героите на Кецове, които носят същия бунтарски дух на едно поколение, което не спира да търси и което вярва в приятелството. Метафората на заглавието на филма е свързана с вярването, че „кецовете винаги могат да те измъкнат“ (от английското sneak out – измъквам се). Джералдин Чаплин също реши чрез кецовете си, съчетани с вечерна рокля (на награждаването на Московския филмов фестивал), да демонстрира симпатията си към българския филм.

Историята:
В началото на лятото шестима младежи решават да зарежат напрежението и проблемите си в големия град и се отправят към едно от последните незастроени местенца по българското Черноморие. Сред девствени пясъци и огнени залези те намират нови приятелства, любов и независимост. Но безкрайният летен купон и опитите им да намерят себе си, са застрашени от група охранители, наети да пазят плажа от нежелани посетители. Агресията на града отново застига шестимата приятели, но този път те нямат намерение да бягат. Дебютът на младите режисьори е въздействащо и реалистично отражение на търсенията, чувствата и борбения дух на новото поколение.


Автор: Иван Недялков

Share/Bookmark

Коментари: