Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 5 август 2011 г.

Тейлър Лаутнър е „Отвлечен” в първия си филм като продуцент

Екшън-трилъра, с участието на Сигорни Уивър и Алфред Молина, е продуцентският дебют на звездата от Здрач.

Възприеман в света на киното като следващата екшън звезда, 19-годишният актьор представи последния си филм Отвлечен по време на фестивала на комиксите Comic Con миналата седмица. Режисиран от Джон Сингълтън (Бързи и яростни 2), филмът е дебют за Лаутнър като продуцент. Отвлечен е първият проект на моята продуцентска компания Tailor Made.

"Винаги ме е интересувал процесът на създаване на продукцията-от идеята, изграждането на образите, до цялостната реализация. Забавно е!”, споделя звездата.

В Отвлечен Тейлър Лаутнър играе и главната роля на младеж, неволно въвлечен в смъртоносния свят на тайния шпионаж. Откакто се помни, Нейтън Харпър (Тейлър Лаутнър) е изпитвал неловкото чувство, че живее нечий чужд живот. Когато попада на своя снимка като малко момче в уебсайт за изчезнали лица, всичките най-мрачни страхове на Нейтън се сбъдват: той осъзнава, че родителите му не са му родни майка и баща и че животът му е лъжа, внимателно обмислена, за да скрие нещо по-загадъчно и опасно, отколкото някога си е представял.

Когато започва да сглобява истинската си самоличност, Нейтън е взет на прицел от екип обучени убийци, които го принуждават да бяга с единствения човек, на когото може да вярва - съседката му Карън (Лили Колинс). Всяка секунда е ценна, когато Нейтън и Карън препускат, за да се изплъзнат на армията от убийци и федерални агенти. Когато противниците вече го наближават, Нейтън осъзнава, че единственият начин да оцелее - и да разреши загадката с биологичния си баща - е да спре да бяга и да поеме нещата в свои ръце.

В екшън-трилъра Отвлечен, Тейлър изгражда образа на своя герой с помощта на режисьора Джон Сингълтън и филмите на Харисън Форд и Мат Деймън. Лаутнър от малък тренира карате, но за тази роля се налагат повече усилия. „Три месеца преди снимките започнах тренировки по бокс, мотоциклетизъм и борба, но уменията ми в бойните изкуства ми помогнаха много. Ролята беше силова, истинско физическо предизвикателство, но пък беше много забавно.”

В лентата на Тейлър партнират големи имена като Сигорни Уивър и Алфред Молина, от които актьорът признава, че е научил много по време на снимките. Младата актриса Лили Колинс, дъщеря на популярния певец и музикант Фил Колинс, е неговата екранна партньорка във филма и половинка в живота.

Световната и българска премиера на Отвлечен е на 23 септември 2011г.


Автор: Иван Недялков

Share/Bookmark

Коментари: