Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 25 август 2011 г.

Играта „Конан варварина 3D“ на CINEBUM, Тандем Филм и Актив Комерс стартира сега!!!


Днес стартира най-мащабната виртуална кино-игра, посветена на най-скъпата продукция снимана в България Конан Варварина 3D! Ден след пищната гала премиера снощи и ден преди официалната премиера на филма по кината утре, www.cinebum.eu и официалния разпространител на заглавието за страната Тандем Филм пускат това виртуално приключение, което ще бъде неотлъчна част от маркетинговата кампания на филма и ще го съпътства през първите му две седмици на екран до 13.09.2011г. Тогава ще бъде обявен края на играта и публикувани победителите. Самата игра е разделена на три етапа с три видео запитвания и по три нестандартни отговора за всеки въпрос. Посочвайки правилния отговор всеки път се достига до шифрована страница, където се отключва кодова дума. Тя трябва да бъде въведена в регистрационна форма за участие в разпределениет на наградите. Играта е позиционирана тук:

www.conan.cinebum.eu

Наградите са както следва:

- 100 бр. тетрадки с героите от филма, любезно предоставени от фирма Актив Комерс

- 15 оригинални DVD-та на филми от каталога на ТАНДЕМ ФИЛМ

- 5 оригинални кино-плаката "Конан Варварина 3D"Всички победители ще бъдат изтеглени веднага след края на регистрациите или в 13:30 часа на 13.09.2011г. и обявени на страницата на www.cinebum.eu и в партньорската мрежа на играта. Наред с едни от най-големите уеб сайтове и медии в България, (тук може да сложите името на вашата медия/ сайт) също е официален медиен партньор на този проект. Победителите ще получат личен и-мейл за уточняване най-удобния начин за получаване на наградите им.

Не пропускайте шансът си да се включите в играта и да си спечелите наградка.

Не пропускайте Конан Варварина 3D от 26-ти август САМО в кината. Разпространява ТАНДЕМ ФИЛМ.

Не пропускайте специалната серия тетрадки Конан Варварина 3D в добрите книжарници в България. Производител Актив Комерс.


Време е за мечове. Време е за кръв. Време е за варвари. Време е за КОНАН!!!!

Пожелаваме успех на всички!


Коментари: