Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 12 август 2011 г.

Марк Уолбърг в преговори за участие в „2 оръжия“


Вече се знае, че Марк Уолбърг (Снайперист, Италианската афера) е в преговори за участие в новата продукция на Universal Pictures - адаптацията по графичния роман на Стивън Грант, публикуван от BOOM! Studios - 2 оръжия.

Със сценарий от Блейк Мастърс, филмът ще бъде продуциран от Марк Плат, а Адам Сийгъл ще наблюдава проекта за Marc Platt Productions. Андрю Козби и Рос Ричи ще продуцират за BOOM! Studios.

Ко-президентът на продукцията, Джеф Киршенбаум, и изпълнителният директор, Киска Хигс, ще наблюдават проекта за Universal Pictures.

2 оръжия е история за ченгета и крадци, както и за хора, които са някъде между двете. В графичния роман, Тренч си е набелязал банка, която да обере, и е поискал Стендман да свърши работата. Тренч разбира, че това е невероятен подход за отбелязване, като се знае, че е прикритие на пари на бандата. Крадци ще се изправят срещу крадци. Това, което Стендман обаче не знае е, че Тренч е агент на „Организацията против наркотици“. А това, което Тренч пък не знае, е че Стендман си има своя тайна и не е този, за когото се представя.


Автор: Мартин Духовников

Share/Bookmark

Коментари: