Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

събота, 30 юли 2011 г.

Росарио Доусън и Венсан Касел във филма на Дани Бойл, “Trance”


Актрисата от Мъже в черно 2, Росарио Доусън, и звездата от култовия Доберман, Венсан Касел, се присъединиха към криминалния трилър Trance. Снимките на филма ще стартират още тази есен, а на режисьорския стол ще седне създателя на Плажът и 127 часа, Дани Бойл.

Главната роля в продукцията вече е поверена на актьора от тазгодишния Х-Мен: Първа Вълна, Джеймс Макавой, а сюжета ще разказва за неочакваните последствия от дързък обир на известни произведения на изкуството.

Първоначално, режисьора Дани Бойл планираше да привлече Скарлет Йохансон и Колин Фърт за две от главните роли във филма, но натоварените графици на актьорите не им позволиха да приемат офертите за участие.
Според последната информация, Росарио Доусън и Венсан Касел ще заменят Йохансон и Фърт. Представител на студиото Fox Searchlight заяви, че снимките на Trance ще започнат по-рано от планираното, защото от началото на следващата година, Дани Бойл ще бъде зает с подготовката за режисирането на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Лондон.

Режисьорът ще започне да работи по монтажа на Trance през месец август, 2012-та година, а целта ще бъде премиерата на филма да се състои през март, 2013-та.

Сюжетът на криминалния трилър ще разказва за асистента в аукционна къща Саймън (Джеймс Макавой), който измисля дързък план за кражба на скъпи произведения на изкуството. Заедно с група професионални обирджии, младия мъж извършва престъплението, но след неочакван удар в главата, той губи съзнание и по-късно се събужда без никакъв спомен от случилото се. Тъй като той е единствения, който знае местоположението на откраднатите картини, главатаря на обирджийската група (Венсан Касел) е твърдо решен да направи всичкo възможно за да го накара да си спомни моментите след обира.

Героинята на Росарио Доусън е описвана като млада жена, която поддържа странни взаимоотношения с героите на Венсан Касел и Джеймс Макавой. От Fox Searchlight заявиха, че кастингите още не са приключили и до дни ще се разбере кой още ще се присъедини към актьорския състав.

Сценаристи на Trance са Джо Ахеарн (Ултравайълет) и Джон Ходж (Луд живот), а Дани Бойл поема и продуцентските задължения, заедно с Шарлот Райт (Пътешествията на Гъливер) и Крисчън Колсън (Беднякът милионер).

Снимките на криминалния филм започват в средата на септември, а световната му премиера е насрочена за началото на месец март, 2013-та година.


Автор: Иван Недялков
Източник: KinoPassion

Share/Bookmark

Коментари: