Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 22 юли 2011 г.

Хю Джакман се появи изненадващо до роботите от филма „Жива стомана“ на Comic Con

На фестивала на комиксите представиха за първи път двама от бойците в World Robot Boxing.

Вчера по време на представянето на филма Жива стомана на фестивала на комиксите в Сан Диего, изненадващо за всички фенове, се пови Хю Джакман. Актьорът, който изпълнява главната роля на оттеглилия се боксьор Чарли, застана до двама от бойците във филма – триметровите роботи, използвани при снимките, Noisy Boy и Atom. Във видимо добро настроение, Хю Джакман снима публиката с телефона си и раздаде автографи на ентусиазираните почитатели на робо бокса - спорт №1 на бъдещето.

Жива стомана е филм за близкото бъдеще, след 10 години, когато боксът между хората е забранен и заменен с двубои между огромни роботи. Те са наистина невероятни! Причината, обаче, поради която аз харесах историята, е човешкият елемент в нея, взаимоотношенията между баща и син, сподели Джакман пред феновете на Comic Con.

Моят герой Чарли е бивш професионален боксьор, останал без средства след появата на роботите. Той действа и се опитва да оцелее в подземния свят на този спорт. Когато, против волята си, се събира със сина си, пътя му поема друга посока и те заедно се опитват да променят света на робо бокса.

Преди да се смеси с феновете и да раздаде автографи на публиката, актьорът добави: Когато бях малък филм като Роки ме вдъхновяваше, създаваше ми любов към спорта, беше много як. Вълнувам се, защото сега и аз съм част от един подобен филм, който мисля, че наистина ще ви хареса.

Джакман въодушеви тълпата и с няколко отлично тренирани боксови движения, които ще видим във филма.
В Жива стомана Чарли Кентън (Хю Джакман) е промоутър на дребно, който веднъж загубил славата си на велик треньор, едва свързва двата края. Малко по малко той започва да сглобява и тренира нова машина, която има пълния потенциал да се превърне в новия световен шампион на World Robo Boxing. В опита си да се завърне в играта, Чарли се съюзява със сина си Макс (Дакота Гойо) и, противно на всички очаквания, двамата успяват да създадат достоен за първенството боец. Планът им обръща с главата надолу намеренията на големите играчи в спорта, което води до схватки с всички възможни средства и извън ринга.

В главните роли в Жива стомана са още Еванджелин Лили (Изгубени), Дакота Гоьо, в ролята на сина на Чарли Макс и истински три метрови роботи, специално създадени за филма.

Режисьорът на продукцията Шон Леви разкрива, че чувството да се изправиш пред тези машини наистина всява респект у актьорите по време на снимките. Като консултант във филма се включва и легендарният боксьор Шугър Рей Леонард, който с професионалните си съвети придава спортна реалистичност на битките между три метровите машини, а 3D форматът, в който излиза филмът вдига нивото на екшъна още повече.

Премиерата на ЖИВА СТОМАНА е на 7 октомври 2011 г. в 3D кината и Mtel IMAX.


Автор: Иван Недялков
Източник: KinoPassion

Share/Bookmark

Коментари: