Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3289 Общ брой Обложки: 12474
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

петък, 15 юли 2011 г.

Део и Дичо се сбиват във филм

Део и Дичо се сбиват заради футболен мач.

Като типични футболни запалянковци, които имат различни отборни пристрастия, Дичо и Део се сбиват, а заради непристойното им поведение, провокирано от вечния двубой Левски - ЦСКА, ги тикат в килия. Там пък се озовават в компанията на Ивайло Захариев. Да, двамата приятели могат да се сбият единствено и само на филм. Тази седмица Дичо и Део бяха заснети за поредната сцена от новата българска гангстерска комедия Пистолет, куфар и три смърдящи варела.

Филмът тръгва по екраните у нас през зимата. В момента снимачният процес е в разгара си. В гангстерската комедия участват атрактивни и актуаклни лица от новото българско кино, като Ивайло Захариев, Деян Донков, Георги Кадурин, Асен Блатечки, Влади Въргала, Део, Дичо и др.

Пистолет, куфар и три смърдящи варела разказва за Антон, по прякор Красивия, който е 23-годишен студент. Той има мечта, но за осъществяването й първо трябва да намери пари, за да продължи следването си. Красивия решава да рискува и по неблагоприятно за него стечение на обстоятелствата, се забърква в страхотна каша от преплитащи се комични и абсурдни случки с умопомрачителни герои. А именно – наркобос, който има мания да подрежда лего, глуповати дребни мошеници, опасно топ ченге – гей, корумпирани държавни служители, дъщерята на топ ченгето, неудачници, футболист и мутреса, свързани от любовта си към Достоевски, две щастливи малки циганчета и тяхната баба, която прави сладки от особена пудра захар. Очаквайте по кината през зимата!


Автор: Иван Недялков
Източник: KinoPassion

Share/Bookmark

Коментари: