Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3289 Общ брой Обложки: 12474
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 6 юли 2011 г.

“Карибски пирати: В непознати води” спечели над един милиард долара по света


Преди броени дни, Карибски Пирати: В непознати води премина границата от един милиард долара приход от световния бокс офис и стана един от осемте филма в историята на киното с подобни впечатляващи резултати. В елитният списък влизат още четири заглавия на Walt Disney с подобни световни приходи, като никое друго филмово студио не е представено с повече от един филм.

Карибски Пирати: В непознати води e втората продукция от поредицата преминала границата от един милиард долара световни приходи. През 2006 г. Карибски Пирати: Сандъкът на мъртвеца става първият филм на студиото спечелил над милиард, последван от Алиса в Страната на чудесата и Играта на играчките 3, през 2010 г. След като стана най-голямата международна премиера в историята на киното, Карибски Пирати: В непознати води зае третото място по приходи в световния бокс офис за всички времена.

С три седмици на лидерската позиция в бокс офиса у нас и нестихващ зрителски интерес, се очаква скоро филмът да премине границата от два милиона лева приходи. В момента Карибски Пирати: В непознати води е на четвърто място в родната кино класация за всички времена. От излизането на екран в България, новите приключения на Джак Спароу са привлекли в киносалоните 202 837 човека.
„Резултатите на Карибски Пирати: В непознати води ни показаха колко силно са повлиали на зрителите по света историята и персонажите в поредицата за Капитан Джак Спароу”, споделя Рич Рос, председател на борда на Walt Disney Studio.

Да спечелиш милиард долара с един филм е много вълнуващо и рядко постижение. Искам да благодаря специално и да поздравя продуцента на лентата Джери Брукхаймър, Джони Деп, режисьора Роб Маршал и всички от пиратското ни семейство за тези невероятни резултати”.

Поредицата Карибски Пирати е донесла на създателите си до сега три милиарда и 680 милиона долара, а отделните продукции се нареждат на второ, трето и четвърто място в топ 10 на световния бокс офис за всички времена.

В Карибски Пирати: В непознати води Джони Деп се завръща в емблематичната роля на Капитан Джак Спароу. В новите си приключения той кръстосва пътя и меча си с енигматичната Анджелика (Пенелопе Крус), дъщеря на знаменитият пират Черната брада (Иън Макшейн). Чудатият капитан е въвлечен в неочаквано пътешествие в търсене на Извора на младостта. В него той ще трябва да използва цялата си хитрост и умения, за да се справи със страховития капитан на кораба Отмъщението на кралица Ана, с екипажа от зомбита, с Анджелика и с пленителните, но опасни дори за най-опитния моряк, русалки. В изпълнения с типичния за поредицата хумор Карибски Пирати: В непознати води, отново се завръщат Джефри Ръш като капитан Хектор Барбоса, Кевин Р. Макнали в ролята на дългогодишния приятел на Капитан Джак – Джошами Гибс и Кийт Кичардс като бащата на Джак, капитан Тийг. В търсене на Извора на младостта към екипа на пиратите се присъединяват Иън Макшейн като Черната брада, Сам Клафлин – решителен, млад мисионер, и наградената тази година в Кан Астрид Берже-Фрисби, пленяваща от екрана в ролята на красивата русалка Сирена.
Карибски Пирати: В непознати води е по кината у нас в Disney Digital 3D.

Повече информация за филма и предстоящите заглавия на Walt Disney Studio може да намерите на www.forumfilm.bg.


Автор: Форум Филм България
Източник: KinoPassion

Share/Bookmark

Коментари: