Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3289 Общ брой Обложки: 12474
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 22 юни 2011 г.

Джеймс Камерън за продълженията на „Аватар“


Fox News разговаря с Джеймс Камерън на Covenant House Gala в Лос Анджелис, където режисъорът и неговата жена Сузи Еймис помагаха на бездомните млади хора. Той говори за Аватар 2 и Аватар 3 едновременно.

„Ние снимаме два филма по едно и също време, така че пиша не един, а два сценария, които ще запълнят трилогия, не точно последователна, а по-скоро свързани с едни и същи герои, и затова съм много развълнуван,” казва Камерън. „В момента вършим много усилена работа върху създаването на нов софтуер, нови техники за анимиране и така нататък. Създаваме ново съоръжение в Манхатън Бийч, за да може всеки, който все още не е мъртъв, да се завърне.”

Джеймс Камерън определено чувства натиск, поради факта, че Аватар е филмът с най-големи приходи по целия свят в историята на киното, с уникалните 2.78 милиарда долара.

„Винаги има големи очаквания към следващата част. Трябваше да се справя с този проблем след успеха на Терминатор през 1984г. Изведнъж притежавах касов хит и последва въпросът ‘А какво ще направиш след това ?’. Но моята работа е да поведа зрителите на приключение, с което да се забавляват и което да помнят дълго,” добавя той. „На секундата, в която седна да пиша, аз се потапям в света на Пандора. Не мисля за работи като стъпването на червения килим. Тази планета наистина притежава свой собствен живот, както и нейните обитатели.”

Аватар 2 е предвиден да „пробие” в кината през Декември 2014г., а Аватар 3 – през Декември 2015г.


Автор: Иван Недялков
Източник: KinoPassion

Share/Bookmark

Коментари: