Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

четвъртък, 9 юни 2011 г.

Едуард Цуик поема „Американски убиец“

Носителят на Оскар, режисъорът Едуард Цуик (Последният самурай, Кървав диамант) е подписал договор за режисура на филм по бестселъра на Винс Флин Американски убиец.

Американски убиец разказва историята на легендарния агент от ЦРУ Мич Рап. Много преди да започне да залавя терористи, Рап бил надарен атлет и ученик. След ужасна трагедия, Мич е приет в най-елитната програма за секретни операции в цялата страна. След приключване на тренировките, предназначени да научат Рап на смъртоносни умения, подходящи за залавяне на най-опасните врагове в и извън пределите на страната, той се преражда, за да изпълни своята мисия за възмездие.

Цуик, заедно с Маршал Херсковиц (Последният самурай), е адаптирал сценария. Двамата, както и Лоренцо ди Бонавентура (Бесни страшни пенсии, Трансформърс) и Ник Векслър (Пътят, Господари на нощта), ще бъдат продуценти на лентата.

„Романите за Мич Рап са колкото вълнуващи, толкова и развлекателни,“ казва Цуик, „и аз съм много доволен от факта, че имам възможността да ги пренеса на големия екран.“

Американски убиец е единадесетият роман в поредицата за Мич Рап. Друга част от нея, Съгласие за убийство, също е в процес на разработка от CBS Films.Автор: Иван Недялков
Източник: KinoPassion

Share/Bookmark

Коментари: