Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

събота, 28 май 2011 г.

Брадли Купър със сценарий за „Hyperion“ ?

Изненадваща е новината, че Брадли Купър е разкрил пред Charlie Rose (чрез CHUD), че се интересува от адаптирането на научно-фантастичните романи на Дан Симънс – Hyperion и, че вече е посетил с молба Graham King Productions, в която иска той и неговият приятел Конъл Бърн да напишат заедно сценария.

Това е начин да започнем да се занимаваме с това.” твърди актъорът, който разкри, че неговата истинска страст е да режисира, „Ние отидохме при Греъм Кинг, който притежава правата над Hyperion, направили разработка. Аз му казах: Знам, че това е много амбициозно начинание, но можете ли просто да прочетете разработката, която създадохме? Мисля, че това е нашият начин да преразкажем историята, затова искаме да преговаряме за нашето написване на сценария на филма.”

Историята на романа се развива в далечното бъдеще, където космическа война застрашава Хиперион, планета, известна със своите „Времеви гробници” – големи артефакти, който могат да се движат във времето и са пазени от ужасно чудовище на име The Shrike.

Преди известно време проектът беше в ръцете на Warner Bros. и режисъорът Скот Дериксън. Дериксън, който режисира римейкът на Денят, в който земята спря, в онзи момент беше зает и с Изгубен рай. Амбициозният проект сега се разработва от Алекс Пройас и Купър вероятно ще поеме ролята на Луцифър. В момента, планът е да се съединят първите два романа на Симънс във филм, наречен Hyperion Cantos.


Автор: Иван Недялков
Източник: KinoPassion


Share/Bookmark

Коментари: