Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12505
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 25 май 2011 г.

Първи ТВ спот на „Каубои и извънземни“

Действието на филма Каубои и извънземни се развива през 1873 година в Аризона. В запустялото пустинно градче Абсолюшън пристига странник (в ролята ще видим Даниъл Крейг), който няма никакви спомени за миналото си. Единственото нещо, което може да му помогне да си спомни е мистериозната гривна на ръката му.

Но загубата на паметта не е единственият проблем на новодошлия. Това, което той открива е, че хората живеещи в Абсолюшън не са особено доброжелателни към странници като него и, че градчето е конролирано от безкомпромисния полковник Долархайд, в изпълнение на Харисън Форд.

Но жителите на града са на път да преживеят нещо, което никой не е предполагал, че ще се случи. Извънземни нашественици започват яростна атака върху Абсолюшън и с помощта на бързината си, и ослепяваща светлина те отвличат хората един след друг.

Сега странникът, когото градът избягваше, се превръща в единствената надежда за спасение. Докато паметта му започва бавно да се възвръща, той осъзнава, че e единственият, който може да помогне.

С помоща на Ела (Оливия Уайлд), която също като него е нежелана в Абсолюшън, героят на Крейг събира група от бивши опоненти: хора от града, Долархайд и неговите момчета, престъпници и бойци от племето Апачи.

Обединени срещу общ враг всички от групата се подготвят за грандиозната финална битка.

А след този дълъг синопсис нека видим и ТВ спота, а? :)Премиера в България: 12.08.2011


Автор: Иван Недялков
Източник: KinoPassion


Share/Bookmark

Коментари: