Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 27 април 2011 г.

Започнаха снимките на продължението на трилъра “Пираня 3D”

Първият филм за рибите-убийци тръгна по кината през месец август миналата година и въпреки, че не се превърна в голям хит в Америка, успя да натрупа прилични приходи по света, които да гарантират появата на продължение.
Няколко седмици след премиерата от Dimension Films потвърдиха намерението си да заснемат продължение, въпреки че режисьорът Александър Ажа отказа да се завърне за втори филм. Неговото място бе заето от Джон Гулагър, а актьорският екип е съставен от млади и все още не толкова известни изпълнители. Сред по-познатите имена са Даниел Панбейкър, най-известна с ролите си в Петък 13-ти и The Crazies, и Дейвид Кохнър, участвал в Змии на борда и хитовата комедия Водещият.

Действието на Piranha 3DD ще се развива в огромния воден парк и популярна туристическа атракция The Big Wet Water Park, а продуцентите обещават “още по-голямо зрелище от първия филм”.

Режисьорът Джон Гулагър: “В първия филм, Александър Ажа не спести нищо и засне кадри, които впечатлиха и шокираха дори и най-скептично настроените зрители. Той даде воля на въображението си и това, което ми хареса в подхода му бе, че не се съобразяваше с ограниченията на MPAA (Американската филмова асоциация) и успя да направи филмът, който искаше да направи от самото начало. Филми като Пираня много често стават жертва на цензурата и в повечето случаи феновете не получават това, което искат. Мисля, че Пираня 3D промени това и знам, че очакванията за продължението са още по-големи. Това, което мога да кажа е, че имаме страхотни идеи, сценарият е добър и Piranha 3DD ще бъде едно достойно продължение.”

Освен Даниел Панбейкър и Дейвид Кохнър, в Piranha 3DD ще участват и актьорите Крис Зилка (сериала Хана Монтана), Мегън Танди (Неудържим) и Хектор Хименес (Като рокерите). Сценарият на филма е написан от Маркъс Дънстан (Убийствен пъзел VII) и Патрик Мелтън (The Collector), които работят за втори път с режисьора Джон Гулагър, след комедийния трилър Feast.

Марк Кантън (Хрониките на Спайдъруик), Джоел Сойсън (Дракула 2000) и Джош Столбърг (Чък за късмет) поемат продуцентските задължения, а снимките на филма започнаха преди един ден в Уилмингтън, Северна Каролина.

Piranha 3DD ще се разпространява в триизмерен формат, а световната му премиера ще се състои на 23-ти ноември, тази година.


Източник: Cinefish.bg


Share/Bookmark

Коментари: