Последно добавени обложки

Общ брой Заглавия: 3293 Общ брой Обложки: 12503
Общ брой Артисти: 719 Общ брой Трейлъри: 108
Общ брой Новини: 621

сряда, 30 март 2011 г.

Комедийният сериал „Моето име е Ърл” се завръща в ефира на ТВ+

Комедийният сериал на Twentieth Century Fox Моето име е Ърл се завръща в ефира на TV+. От 30-ти март първият сезон на хитовия щатски сериал ще завладее отново екрана с екстрава-гантното си чувство за хумор и увлекателния начин, по който разказва историята на погрешния избор.

Главен герой в едноименния сериал е Ърл (Джейсън Лий), който е далеч от представата за положителен герой заради множеството погрешни завои, които е вземал по магистралата на живота.
И тогава проблясък на светлина променя неговия живот, превръщайки го в епична история за човек, който се опитва да направи невъзможното – да върне времето назад.

Всичко се променя, след като той спечелва малка награда от лотарията и най-вече след като не успява да вземе така желаната награда, защото ...го блъска кола и той изгубва печелившия билет. В болницата, където е настанен, Ърл гледа предаване по телевизията, в което се разисква темата за кармата и как тя влияе върху живота на хората. Тази теория оказва толкова силно влиянив върху Ърл и в неговото съзнание се оформя идеята, че съдбата е тази, която се е намесила в този момент и в сблъсъка с колата той вижда наказание за всички злодеяния, които е извършил.

Неговото приключение започва след като прави списък с всичките си грехове и се отправя на дълго пътуване, за да срещне всички хора от списъка и да получи прошка от тях.

Задачата никак не е лесна за сметка на екшъна, тъй като списъкът му включва повече от 300 прегрешения, сред които „направих се на мъртъв, за да скъсам с гадже”, „случайно подпалих гора”, „откраднах пари от слепец” и др.

Правилен избор ще направи всеки, който следи Ърл всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:30 по TV+.

Източник: Kino Mania
Автор: Иван Недялков


Share/Bookmark

Коментари: